sinan ve ince 2. tura birakmak icin oynadilar, 2. turda pazarlik yapicaklardi.
kılıçdaroğlu'na kızacağınıza birisini günah keçisi ilan edeceğinize %50 lik seçmen kısmına kızabilirsin.
biz bu ülkenin cahilliğini hafife aldık.
Yani yazacak o kadar çok şey var ki… ysk nın yaptığı hainlik, yapılan tüm bu manipülasyonlar, onca şeye rağmen hala akp yi destekleyen halk…
piyondu görevini yaptı ne kadar başarılı oldu seçimde görecez he tabii seçim sonrası mamasını yiyecek o ayrı
Kendisi, kılıçdaroğlu ile kafayı bozmuş bir meczuptur.
Çok boş konuşuyor yemin ederim. Bir de sanırım şey dedi chpliler 2018de bana oy vermedi dedi aptal yemin ederim aptal başka hiçbir şey değil hala buna oy vermeyi düşünenler var gerçekten yazık diyorum.
Yani severimde suan gercekten iktidara değilde muhalefete muhalif olması çok garip bi kafa.
valla biz bu tavukçuyu çok sevdik son günler çok eğleniyoruz ya lxmxlcmxşmxxö
Danıştay İçtihatları Birleştirme Kurulu'nun, 19/03/1988 günlü, 19759 sayılı Resmi Gazete'de yayımlanan 06/07/1987 günlü, E:1987/1, 2, 4; K:1987/2 sayılı kararında; yerli ve yabancı doktrin ve içtihatlarda kabul edildiği üzere, yanlış idari işlemlerden dolayı kişi yararına hak veya korunması gereken yerleşmiş bir durum doğmuş ise, idari işlemlerin ancak iptal davası süresi içinde geri alınabileceği, bu sürenin geçmiş olması halinde idare için de işlemin kesinleşmiş olacağı, ancak bu kuralın, iyi niyetli kişiler için geçerli olup, yokluk ve mutlak butlan halleri ile kişinin gerçek dışı beyan ve hilesinin yanlış işlem tesisine neden olduğu hallerde, idarenin yanlış işlemini böyle bir süre şartına bağlı kalmaksızın geriye doğru yürür şekilde geri alabileceği, nitekim, uyuşmazlıkta, Üniversitelerarası Yerleştirme Sınavına kendi yerlerine başkalarını sokarak veya sahte belge düzenleyerek yükseköğretim kurumlarına kayıt yaptırmış ve ara sınıflarda okumakta olan davacıların, hile ile veya idareyi yanıltarak hatalı ve hukuka aykırı idari işlem (fakülteye kayıt) tesisine neden olmaları nedeniyle ortaya çıkan fiili durumun kendileri için kazanılmış hak teşkil etmediği gibi, bu durumun idarece farkına varılması üzerine, sakat idari işlemlerin geri alınması yoluyla, öğrenim süresi içinde yükseköğrenim kurumlarından kayıtlarının silinebileceği belirtilmiştir.
Söz konusu kararda, ilgililerin "hile" ile tesis ettirdikleri, yükseköğretim kurumuna kayıt yolundaki idari işlemlerin dahi "öğrenim süresi içinde" geri alınabileceğinin ifade edilmiş olması, olayda ise, yükseköğretim kurumundan kaydı silinen davacının aftan yararlanma başvurusunun reddine ilişkin işlemin iptali yolundaki "yargı kararı üzerine" öğrenimine devam etmesi sonucunda "mezun durumda bulunması" karşısında, davacının yargı kararına dayanılarak sağladığı bu başarının kendisi için kazanılmış hak olarak kabul edilmesi gerektiği ve mezuniyet belgesinin iptalinde hukuka uyarlık bulunmadığı sonucuna ulaşılmıştır.[
Anayasa Mahkemesi'nin 03.04.2001 tarih ve E. 1999/50, K.2001/67 sayılı kararında 'kazanılmış hak" kişinin bulunduğu statüden doğan, tahakkuk etmiş ve kendisi yönünden kesinleşmiş ve kişisel alacak niteliğine dönüşmüş hak olarak tanımlanmış bulunmaktadır. Danıştay İçtihatları Birleştirme Kurulu'nun 14.06.1989 tarih ve E. 1989/1-2, K. 1989/2 sayılı kararında ise; gerek öğretide, gerekse uygulamada, kişilerin hukuki statülerini belirlemiş ve buna dayalı olarak da yeni hukuki durumların ve hakların elde edilmesine neden olmuş, bir başka deyişle hukuki sonuçlarını yerine getirmiş olan durumların, artık geriye dönülmez, vazgeçilmez haklar olduğu, yani kazanılmış hak teşkil ettiği belirtilmiştir.
"24 Nisan 2010 Tarihli "Yükseköğretim Kurumlarında Önlisans ve Lisans Düzeyindeki Programlar Arasında Geçiş, Çift Anadal, Yan Dal ile Kurumlar Arası Kredi Transferi Yapılması Esaslarına İlişkin Yönetmelik"
Madde 14: Yurt dışındaki yükseköğretim kurumlarından Türkiye'deki yükseköğretim kurumlarına yapılacak yatay geçişlerde aranacak şartları düzenler. Öğrencinin, yurt dışındaki yükseköğretim kurumlarında en az bir yılını tamamlamış olması ve genel not ortalamasının en az 60 olması gerektiğini ifade eder. Ayrıca, öğrencinin geldiği yükseköğretim kurumunun Yükseköğretim Kurulu tarafından tanınması şartı aranır.